Foto-Marturii/Conversii si captura video

FOTOMARTURII NUNTI SAU MARTURII FOTO NUNTA SI BOTEZ.
Nunta romaneasca, pe langa faptul ca reprezinta o traditie straveche, a devenit un fenomen social de o deosebita importanta a carei organizare implica o atentie deosebita pentru detalii si bun gust.
In ultimii ani se obisnuieste ca mirii sa ofere invitatilor mici cadouri sau atentii cunoscute sub denumirea de: marturii.
Acestea au scopul de a oferi invitatilor ceva care sa le aminteasca de participarea lor la eveniment.
Aceste marturii vor fi asteptate cu interes de invitati, ele reprezentand un gest de consideratie si multumire al mirilor pentru ei.
Daca doriti sa oferiti ceva interesant pe post de marturie optati pentru ceva inedit: marturia-foto.
Aceste marturii sunt realizate in seara nuntii si pot reprezenta o imagine preluata cu fiecare dintre invitati la primirea lor sau poate fi o fotografie cu mirii din timpul sedintei foto.
Acest cadou reprezinta o amintire certa peste ani a participarii respectivilor invitati la eveniment.
Echipa MagicaVideo ofera viitorilor miri acest tip de servicii, dispunand de aparatura necesara prelucrarii si procesarii fotografiilor pana la plecarea invitatilor de la nunta.
Mai mult putem insera in imagine un mesaj sau numele mirilor.
Astfel fiecare din invitati va avea posibilitatea de a detine o amintire graitoare peste ani a participarii la evenimentul dumneavoastra.
De asemenea marturia foto poate fi incadrata la cerere si in rame foto.

CAPTURA TRANSFER CONVERSII SI EDITARI AUDIO VIDEO

Daca aveti inregistrari audio sau video mai vechi si doriti sa le transferati pe suport modern dvd sau cd digital acum aveti ocazia, sa le si imbunatatiti.

LISTA DE PRETURI SI SERVICII:
1. Transfer de pe casete video VHS – 25ron/ora
2. Transfer casete audio si conversie in mp3 – 25 ron/ora
3. Corectie imagine transferata ( eliminare zgomot imagine, imbunatatire culori, imbunatatire rezolutie, imbunatatire sharpnes) – 35 ron/ora
4. Editare video (introducere meniu si capitole dvd, efecte video si grafice, adaugare coloana sonora si text – 100 ron/ora
5. Scanare fotografii si imbunatatire calitate, restaurare – 20 ron/buc